Hodnocení obchodu

4,7 46 hodnocení
5
39x
4
2x
3
3x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.1.2018 20:30
Profesionalita, rychlost, kvalita.
Avatar autora | 15.1.2018 14:06
Velmi rychlá reakce na objednávku i doručení. Skvělé. Doporučuji jak obchod, tak židli Wave.
Avatar autora | 12.1.2018 16:43
Vše proběhlo v pořádku a velmi rychle. Židle je krásná, kvalitní a smontování bylo velmi jendoduché.
Avatar autora | 12.1.2018 11:37
Všechno proběhlo v naprostém pořádku a ještě rychleji než jsem předpokládala
Avatar autora | 12.1.2018 11:12
Rychlé dodání zboží, vše bez problému. Velká spokojenost.
Avatar autora | 11.1.2018 11:27
Avatar autora | 9.1.2018 18:42
spokojenost deska barového stolu mírně poškozena
Avatar autora | 8.1.2018 10:02
Avatar autora | 8.1.2018 09:29
Spokojenost.Došlo k reklamaci,kdy stolek byl promáčklý.Zřejmě při vyskladnění nebo u přepravce.Bez problémová reklamce a rychlá.Doporučuji tuhle společnost!!!!
Avatar autora | 7.1.2018 16:19
Bezproblémová komunikace, rychlé dodání, možnost prohlédnout si zboží, které je na skladě.
Avatar autora | 11.12.2017 13:50
+ Bezvadná spolupráce s technikem firmy při mojí neschpnosti provést objednávku pomocí mého tabletu.

Zcela bezproblémové objednání i dodávka zboží.
Avatar autora | 10.12.2017 13:05
+ Doručení v termínu

E-shop doručil zásilku přesně v termínu. Zboží bylo skutečně skladem a doručeno během několika dnů. Velmi slušná a ochotná zákaznická podpora. Zboží odpovídalo vyobrazení a popisku.
Avatar autora | 9.12.2017 00:42
+ Rychle jednani a dodani zbozi

Avatar autora | 5.12.2017 18:37
zkušenosti velmi dobré
Avatar autora | 1.12.2017 14:24
Velmi rychlé jednání i doručení
Avatar autora | 22.11.2017 11:40
+ rychlé jednání
+ špičková péče o zákazníka
+ nejnižší cena v porovnání s ostatními prodejci

Objednávala jsem krásný stůl s dubovou deskou, deska dorazila poškozená. Ihned jsem kontaktovala prodejce emailem, ten ještě tentýž den reagoval a reklamaci v brzké době vyřešil, samozřejmě na vlastní náklady. O průběhu reklamace mě prodejce průběžně informoval, takže jsem stále věděla, v jakém je stavu.Za mě 100% spokojenost.
Avatar autora | 20.11.2017 19:21
Komunikace i termín dodání celkem OK. Postel je určená jako dárek pod stromeček, takže na hodnocení kvality je brzo.
Avatar autora | 16.11.2017 06:20
+ super

Avatar autora | 27.10.2017 12:15
Ok
Avatar autora | 13.10.2017 16:55
Byla jsem velmi spokojená s nákupem a i radou , protože jsem kupovala jídelní stůl a chtěla jsem ještě i židle a lavici,které dokoupím v tomto obchodě též.
Avatar autora | 13.10.2017 11:46
Byla jsem spokojena!
Avatar autora | 2.10.2017 12:35
+ Super komunikace, bezvadný přístup

Avatar autora | 27.8.2017 19:28
+ Dobrá komunikace. Potřebovala jsem doručení zboží posunout z důvodů nepřítomnosti o týden a vše proběhlo v naprostém pořádku.
- V balení nebyl návod na montáž výrobku. Po upozornění mi byl do 30 minut zaslán na email v elektronické podobě.

Avatar autora | 24.8.2017 09:40
Zboží jsem objednala 13.8.2017 a zatím nedorazilo. Snad to bude již brzy.
Avatar autora | 10.8.2017 10:24
+ Objednala jsem zboží emailem, obratem mi bylo zasláno potvrzení o objednávce, vše probíhalo promptně.

výhoda - na stránkách je přehledné vyhledávání druhu zboží vč. vyplnění objednávky, široký sortiment zboží
Avatar autora | 30.7.2017 22:05
+ Rychlé doručení
+ Servis
+ Kompetentní pracovníci

Avatar autora | 16.7.2017 09:03
ochotné jednání
Avatar autora | 29.6.2017 13:25
+ Výborná komunikace
+ Rychlost dodání zboží
+ Doporučuji

Avatar autora | 29.6.2017 09:54
+ Komunikace
+ Rychlost
+ Zodpověděli mi všechny dotazy, které jsem nevěděl - dokázali mi poradit.
+ Den před doručením mi zavolali a informovali mě o dodání
+ Už třetí nákup a vždy vše naprosto 100% !!!

Žádné
Avatar autora | 16.5.2017 19:15
- Zadne

Ok
Avatar autora | 14.5.2017 10:54
+ ceny, rychlost dodání, kvalita
- nevím o žádných

vřele doporučuji
Avatar autora | 13.5.2017 08:51
+ Velmi pěkné zboží,které jsem hledala. Bezvadná komunikace s prodejcem
- Žádné

S obchodem i zbožím jsem maximálně spokojená-krásné zboží a bezvadná, vstřícná komunikace prodávajícího. Určitě všem tento internet.obchod doporučuji.
Avatar autora | 19.4.2017 09:34
- Zboží označil je skladem, pak píše, že ho výrobce nedodává!?
- Zboží je nadále na stánkách

Avatar autora | 28.3.2017 13:43
+ Cena a rychlost dodání
- Zatím jsem neodhalil

Přehlednost eshopu, ceny, přístup.
Avatar autora | 22.3.2017 14:24
Velmi rychla doprava, neocekavala jsem. Velika spokojenost s prizpusobenim casu doruceni. Dekuji!
Avatar autora | 22.3.2017 12:40
- Dlouha dodaci doba

Objednano ry hle, prehledne stranky, ale po 10ti dnech od objednani stale nedorazilo
Avatar autora | 13.3.2017 20:11
+ Rychlost dodání, super ceny, široká nabídka obchodu, doručení zdarma
- žádné

Avatar autora | 9.3.2017 07:50
+ široká nabídka produktů
- přehlednost obchodu

Avatar autora | 7.3.2017 20:42
spolehlivost, přehlednost,komunikace, velký výběr
Avatar autora | 6.3.2017 12:11
S e-shopem jsem spokojena, přehledné a velký výběr.
Avatar autora | 22.2.2017 11:22
+ komunikativnost, informovanost, široký a kvalitní sortiment

Avatar autora | 19.12.2016 11:13
Velmi korektní jednání, včasné dodání.
Avatar autora | 13.12.2016 14:11
+ Siroka nabidka zbozi
- Nekde chybi barevne varianty produktu

Spolehlivy obchod s peknym nabytkem
Avatar autora | 26.11.2016 21:37
V kamenné prodejně jsem zboží nesehnala, tak jsem to objednala on-line. Zboží bylo v pořádku, ale scházeli 2 položky v montážní krabici.To je bohužel nevýhoda internetového nákupu.Naštěstí si manžel s nedostatkem poradil, takže jsem nic nereklamovala.Obchod bych nedoporučila známým, protože nezaručí úplnost montážních součástí.
Avatar autora | 21.11.2016 19:30
+ Cenove dostupne zbozi
- Dodani zboží je zdlouhave

Avatar autora | 15.10.2016 17:38
+ ..
- ..

...