Kontakt pro velkoobchodní spolupráci: +420 606 618 281

Topení klimatizací v zimě

Dlouho opomíjeným způsobem vytápění jsou klimatizace, to se nyní však mění. Moderní klimatizace se v létě využívají k chlazení, v zimních měsících jsou čím dál tím častěji využívány k vytápění domácností či kanceláří. V současné situaci si již hodně lidí pořizuje klimatizaci primárně k vytápění.

V zahraničí je vytápění klimatizací naprosto běžné, u nás zažívá boom až nyní. Jedná se o velmi úsporný, rychlý a ekologický způsob vytápění.

196938_oneeee-kikm (1)

Další výhodou je, že na klimatizace (tepelné čerpadlo vzduch/vzduch) je možné získat dotaci 60 000 Kč v rámci programu Nová zelená úsporám.

Topení klimatizací funguje na principu tepelného čerpadla vzduch/vzduch, které se těší oblibě díky svým nízkým nákladům na vytápění. V případě pořízení klimatizace s venkovní jednotkou si navíc můžete zažádat o zvýhodněný tarif elektřiny, díky čemuž ušetříte za elektřinu.

Klimatizace navíc zabraňují nadměrnému zadržování nečistot v domácnosti. Díky filtrům zachytí většinu prachových částic i bakterií, čímž ulevují alergikům a citlivějším osobám.

Používání klimatizací (na vytápění i chlazení) je velmi komfortní. Ovládají se klasicky dálkovým ovladačem nebo také aplikací v mobilu. Můžete tak snadno upravit teplotu v bytě na dálku, např. v případě nepřítomnosti netopit a tím i ušetřit.

Vybírejte z široké nabídky velmi kvalitních klimatizací za super ceny. Přesvědčte se sami https://www.mobler.cz/klimatizace/

V kategorii klimatizace naleznete všechny typy klimatizací: Nástěnné klimatizace (nejprodávanější), Stropní klimatizace, Podlahová klimatizace, Mobilní klimatizace, Systémy Multi-split, Potrubní klimatizace, Kondenzační jednotky, Příslušenství ke klimatizacím

Doporučení: S ohledem na vyšší poptávku doporučujeme s nákupem neotálet a vytvořit objednávku co nejdříve.

Potřebujete poradit? Rádi Vám poradíme s výběrem. Tel. +420 733 200 815 (Po - Pá: 9:00 - 16:00), email: info@mobler.cz

 

HP_1612x613

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX