Kontakt pro velkoobchodní spolupráci: +420 606 618 281

MODERNÍ NÁBYTEK

MODERNÍ TRENDY V DESIGNU, CO MUSÍTE ZKUSIT U SEBE DOMA

Zásadou číslo jedna bytového dekoratéra jest, vyber si ze současných trendů to nejlepší. To nejlepší je to, co se každému líbí ze současných trendů nejvíce. Takže si vyberte, co chcete! My vám jen referujeme, co se právě v designu „nosí“.

 

  • Tmavá výmalba má charakter

Pro případ, že by vás bílé stěny, nebo nedej bože cihly už unudily, můžete se spolehnout, na syté tmavé barvy. Nebojte se probudit svou temnou stránku. Sytě zelená a černá namíchaná s námořnickou modří – Black Flame color momentálně volí přední designéři.

 

  • Stále odvážnější geometrické tvary

Formou koberce, nástěnné malby nebo polštáře – všechny varianty jsou správně. Poslední dobou se domácnosti oživují těmito prvky. Čím barevnější tím lepší. Výhodné na tom je, že si stačí pořídit jeden kousek, který osvěží stávající interiér.

 

  • Zemité barvy nábytku

Zdálo se, že klasickým teplým barvám už pšenka nekvete. Opak se stává pravdou. Minimalismus milujeme všichni, ale bát se jej prohřát hnědými a béžovými tóny by byla škoda. Udělejte si radost třeba nestárnoucími koženými křesly bez područek.

 

  • Semiš je elegantní

Pokud je vám elegance líbí, budete mít radost, že si smíte udělat radost semišovými materiály. Křesla, gauče i jejich doplňky se ve vší své hebkosti stanou miláčky vašeho domova. Pohladí tedy i dušičku.

 

  • Ložnice je jen na spaní

Už jste to určitě slyšeli, ale opakování je matka víme čeho. Tedy ještě jednou. Odneste psací stůl i televizi ze své ložnice pryč. Dovolená je lampička a kniha (pokud je dobrá). Relaxace stresem, u sledování kriminálky o tom, kolik prostitutek zavraždili v Hollywoodu, nedocílíte. Věřte, že zamyšlení nad design místa, kde máte nabrat síly do každého nového dne, by měl být na seznamu nahoře. Ložnice jsou na spaní!

 

Krásné, voňavé a nesmrtelné, trochu jako Angelika, markýza andělů. Je to tak, cokoli dřevěného umístíte do svého bytu či domu, bude správnou volbou. Berte na vědomí, že tento přírodní materiál hraje prim, a to od dob otců interiérového designu zakladatelů. Proto se nemusíte bát investovat trochu víc z rozpočtu. Dřevěné věci z módy nevyjdou.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX